Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

15/11/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

15 Kasım 2023

15/11/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

İncivez Mahallesi sakinlerinden , Fatma ve Makbule Dikbaş’ın eşi , Cemal , Bülbül , Ayşe , Fatma , Emine , Havva , Yeter , Safinaz ve Kadriye Dikbaş’ın babaları ,Enver DİKBAŞ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün İncivez Camiinde kılınacak ikindi namazının ardından İncivaz Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Enver Dikbaş’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Kozlu Güney Mahallesi sakinlerinden , Merhum Mehmet Kesin’in oğlu , Fatma Kesin’in eşi , Selahattin Tosun’un damadı , Fedai ve Bayram Kesin’in abisi , Merve Bingöl , Hatice Aydın ve Elif Kesin’in babaları , Zekeriya Kayabaşı , Aysun Kapukıran , Ümit ve Emin Tosun’un eniştesiSadık KESİN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Uzun Mehmet Camiinde kılınacak öğle namazının ardından Çerkeş Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Sadık Kesin’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

 Merhum Kenan Güven’in eşi , Meral Aycan , Meliha ve Yüksel Güven’in annesi , Şerife Güven vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Ömer Tarla Camiinde kılınacak öğle namazının ardından Asri Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Şerife Güven’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Gülten Esmer’in eşi , Mehmet Ali Esmer , Zuhal Karagöz ve Serap Kavi’nin babaları ,Menekşe Biryan , Hatice Şirin , Selami , Telat , Hatice ve Merhum Ferhat Esmer’in abileri ,T.T.K ‘ dan emekli İbrahim ESMER vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yenimahalle Camiinde kılınacak öğle namazının ardından Kırat Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı İbrahim Esmer’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.